ΕνημέρωσηΟικονομία

Σπάει τα κοντέρ η τιμή της βενζίνης – Πάνω από 2,5 ευρώ το λίτρο στα νησιά

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει η τιμή της βενζίνης με τα νησιά να συνεχίζουν να κρατούν τα σκήπτρα της ακρίβειας. H μέση πανελλαδική τιμή έχει διαμορφωθεί πλέον πάνω από το 2,2 ευρώ το λίτρο, ενώ στα νησιά οι οδηγοί βρίσκουν πρατήρια υγρών καυσίμων με βενζίνη που πωλείται ακόμη και πάνω από 2,5 ευρώ το λίτρο.

Οι μετακινήσεις με αυτοκίνητο μοιάζουν πλέον ασύμφορες για τους οδηγούς που βλέπουν σχεδόν καθημερινά πλέον τις τιμές να «τσιμπάνε», χωρίς να μπορούν να παρακολουθήσουν τις απανωτές αυξήσεις. Την ίδια στιγμή οι εκτιμήσεις από τους πρατηριούχους για την πορεία των τιμών το επόμενο διάστημα κάθε άλλο παρά αισιόδοξες είναι.

Είναι χαρακτηριστικό πως μιλώντας στο CNN Greece o πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, Μιχάλης Κιούσης, σημείωσε ότι δεν βλέπουμε αυτή τη στιγμή κάποιο ανασταλτικό παράγοντα ώστε να πέσει η τιμή. Θεωρεί δε παρακινδυνευμένο να κάνει εκτιμήσεις σχετικά με το πώς θα εξελιχθεί το ράλι των τιμών καθώς επισημαίνουν τους πολλούς και απρόβλεπτους παράγοντες κυρίως σε γεωπολιτικό επίπεδο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger