Πολιτική

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ – Στίγκας: «Ευχαριστώ τον Ηλία Κασιδιάρη»!

Ο επικεφαλής του κόμματος «Σπαρτιάτες», Βασίλης Στίγκας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Ηλία Κασιδιάρη για την είσοδο της παράταξής του στη Βουλή, χαρακτηρίζοντάς τον ως το «καύσιμο που μας έδωσε ώθηση να τα καταφέρουμε».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε εκφράσει την στήριξή του προς τους «Σπαρτιάτες», μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται, με τον κύριο Στίγκα να στέκεται στην αρωγή που του έδωσε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κύριου Στίγκα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Οι Σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη του ελληνισμού που λείπουν από την χώρα μας. Ερχόμαστε να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο του.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη μας σε όλη την Ελλάδα για να φτάσουμε εδώ και να μπουν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή με ένα σχετικά καλό ποσοστό. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Ηλία Κασιδιάρη για την βοήθεια που μας έδωσε.

Ήταν το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Θα φέρουμε ένα νέο ήθος στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ήμασταν ένα δίκτυο κοινωνικής δράσης που βοηθούσε τους συμπατριωτες που είχαν πρόβλημα στα χρόνια του μνημονίου. Θα είμαστε δίπλα στον Έλληνα, τον αδικημένο».

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock