Επικαιρότητα

Στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Ασθενών του ΠΟΥ στην Αθήνα τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης

Στα επίσημα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ποιότητα της Φροντίδας και την Ασφάλεια των Ασθενών, που έχει ιδρύσει στην Αθήνα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 10 πμ.

Επίσης, στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί η έναρξη του νέου, πανευρωπαϊκού προγράμματος του Κέντρου για την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων.

Εξάλλου αύριο στις 14.30 το μεσημέρι, ο ΠΟΥ σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας, θα παρουσιάσει το πρώτο Βιβλίο τσέπης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για Παιδιά και Εφήβους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock