ΕνημέρωσηΠολιτική

Σταϊκούρας: 8,5 δισ. για την ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Για συνέπεια προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων προς τους Έλληνες πολίτες και ειδικότερα τους πολίτες της Θράκης και της κοινωνίας της Ροδόπης, μίλησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στην Κομοτηνή.

Ο κ. Σταϊκούρας, επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου, αποτελούμενο από τον υφυπουργό Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη και τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριο Θεμιστοκλέους, επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης και περιηγήθηκε σε επιχειρήσεις, ενώ είχε σειρά συναντήσεων με τοπικούς αναπτυξιακούς και παραγωγικούς φορείς, όπως επίσης με εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Ο υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι επέλεξε ο ίδιος να έρθει στην Ροδόπη θέλοντας, όπως είπε, να λογοδοτήσει απέναντι στους πολίτες για τα όσα έχουν επιτευχθεί από την κυβέρνηση αυτά τα τρία χρόνια, σημειώνοντας ότι μέσα από την επικοινωνία με την τοπική κοινωνία και τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς μπορούν να επιλυθούν προβλήματα. Τόνισε, πως η κυβέρνηση έκανε πράξη ένα μεγάλο μέρος από τις προεκλογικές υποσχέσεις που έδωσε στοχεύοντας στην ανακούφιση των πολιτών και την ενίσχυση του εισοδήματος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock