ΕνημέρωσηΠολιτική

Σταϊκούρας: Επιτυχίες στο μέτωπο του περιορισμού του λαθρεμπορίου καυσίμων

«Πρόοδος» καταγράφεται στο μέτωπο περιορισμού του λαθρεμπορίου καυσίμων σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Στο πλαίσιο συζήτησης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τον διορισμό των προτεινόμενων από τον κ. Σταϊκούρα πέντε προσώπων στις θέσεις των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως είναι σημαντικές οι επιτυχίες των αρμοδίων αρχών. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται, όπως είπε, στην αξιοποίηση του σύγχρονου νομοθετικού πλαισίου αλλά και στον καλύτερο συντονισμό των συναρμόδιων αρχών, μεταξύ των οποίων και της ΑΑΔΕ.

Το θέμα έθεσε ο τέως Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος υποστήριξε ότι το λαθρεμπόριο καυσίμων αποτελεί «πολύ μεγάλη πληγή που σχετίζεται με τον κύκλο αίματος και τα εγκλήματα σε πρατήρια καυσίμων». Ζήτησε μάλιστα, απαντήσεις για το αν η ΑΑΔΕ έχει την στήριξη που πρέπει για να βρει το μίτο σε αυτή την ιστορία.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger