ΕνημέρωσηΠολιτική

Στην Ελλάδα ο διοικητής υποβρυχίων του ΝΑΤΟ – Η ελληνική συμμετοχή σε αποστολές του οργανισμού

Η συνεργασία και συμμετοχή ελληνικών υποβρυχίων σε αποστολές του ΝΑΤΟ βρέθηκαν στην «ατζέντα» της επίσκεψης του διοικητή υποβρυχίων του Βορειοατλαντικού Οργανισμού, υποναύαρχου Τόμας Γουολ στην Ελλάδα. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην χώρα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, ο Γουολ επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου στο ναύσταθμο Σαλαμίνας όπου ενημερώθηκε από τον Αρχηγό Στόλου αντιναύαρχο Δημήτριο-Ελευθέριο Κατάρα για τις δραστηριότητες του στόλου, ενώ συζητηθήκαν θέματα συνεργασίας και συμμετοχής ελληνικών υποβρυχίων σε αποστολές ΝΑΤΟ.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον διοικητή της διοίκησης Υποβρυχίων, πλοίαρχο Χρήστο Αλογάρη, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της διοίκησης Υποβρυχίων της σχολής Υποβρυχίων, καθώς και στον προσομοιωτή της τελευταίας, ενώ επέβη σε υποβρύχια κλάσης «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» και κλάσης «ΩΚΕΑΝΟΣ».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock