ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Στην ελληνική αγορά επενδύει η Checkout.com

Τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα επιδιώκει να εκμεταλλευτεί η Checkout.com, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της εκκαθάρισης ψηφιακών συναλλαγών.

Όπως ανέφερε στο CNN Greece, ο Γιάννης Παπαδονικολάκης, εμπορικός διευθυντής της Checkout.com για την Ελλάδα, η γνωστή βρετανική εταιρεία προχωρά στη δημιουργία του δικού της γραφείου στη χώρα μας με το πλάνο να είναι αυτό να λειτουργήσει ως κόμβος για όλες τις υπόλοιπες χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Checkout.com έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες fintech εταιρείες παγκοσμίως με την αποτίμηση της να εκτιμάται πλέον στα 40 δισ. δολάρια. Η πλατφόρμα της Checkout.com απευθύνονται σε μεσαίου και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις από τις οποίες χρησιμοποιείται ως μία «πύλη» για όλες τις ψηφιακές πληρωμές που δέχονται. Σημειωτέον πως η πλατφόρμα υποστηρίζει κάθε είδους ηλεκτρονική συναλλαγή, ενώ προσφέρει και εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Συγκεκριμάν, επιτρέπει στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις είτε να επεξεργάζονται πληρωμές απευθείας στο website ή την εφαρμογη τους, είτε να βασίζονται σε τρίτους είτε να δημιουργήσουν συνδέσμους πληρωμών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock