ΕνημέρωσηΟικονομία

Στήριξη επιχειρήσεων: Πώς οι προσωποποιημένες λύσεις και υπηρεσίες κάνουν τη διαφορά

Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από έντονη αβεβαιότητα, οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις είναι πολλές.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι στόχοι και τα επαγγελματικά σχέδια των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτές, συχνά ανακόπτονται από εμπόδια και απρόοπτες εξελίξεις, που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια την επιχείρηση.

Από μία φυσική καταστροφή μέχρι μία κλοπή και από μία σοβαρή ζημιά στα μηχανήματα, τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και τα εμπορεύματα της επιχείρησης, μέχρι βλάβες στις κτιριακές εγκαταστάσεις, ακόμη και κάποιο απρόοπτο σε ό,τι αφορά στο προσωπικό της επιχείρησης.

Η στήριξη και η ασφάλεια επιχείρησης συνεπώς, είναι κάτι περισσότερο από σημαντικές και απαραίτητες στις μέρες μας. Διότι προσφέροντας σε μία επιχείρηση στήριξη, ταυτόχρονα δίνεται στους επιχειρηματίες η δυνατότητα να νιώθουν ασφαλείς να υλοποιήσουν τους στόχους τους, χωρίς να φοβούνται ότι ο χρόνος και οι πόροι που έχουν αφιερώσει στη δημιουργία και τη στελέχωση της επιχείρησής τους κινδυνεύουν.

Οι διαφορετικές ανάγκες επιβάλλουν και μοναδικές λύσεις

Όταν μιλάμε για ασφάλιση επιχείρησης, σαφώς και περιμένουμε οι λύσεις που προσφέρει να είναι πάνω στα μέτρα των αναγκών του κάθε επιχειρηματία. Διαφορετικά μεγέθη, άλλος αριθμός υπαλλήλων, τελείως διαφορετικοί τομείς δραστηριοποίησης. Κάθε επιχείρηση είναι μια ξεχωριστή «προσωπικότητα» με διαφορετικές βάσεις, άλλες προοπτικές και ξεχωριστά πλάνα αλλά και ανάγκες.

Το Business On της Generali έρχεται να απαντήσει ακριβώς πάνω σε αυτές τις διαφορετικότητες καθώς προσφέρει λύσεις με πλήρη ελευθερία επιλογών στις καλύψεις και τον έλεγχο των ασφαλίστρων. Παράλληλα, πλαισιώνει κάθε συνδυασμό καλύψεων με συμπληρωματικές καλύψεις ανάλογα με το είδος και τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης, καθώς διασφαλίζει από ζημιές στο κτίριο, προστασία περιεχομένου και βοηθητικών χώρων (επιγραφές, κιόσκια, περιφράξεις) έως και ασφάλιση ηλεκτρονικού εξοπλισμού, χρημάτων, αστικής ευθύνης ή και του προσωπικού.

Με λίγα λόγια, το «κλειδί» βρίσκεται στην εξατομικευμένη και ευέλικτη ασφάλιση επιχειρήσεων. Και για αυτόν τον λόγο, οι σύγχρονοι επαγγελματίες λένε «ναι» στο Business On.

Οι καινοτόμες υπηρεσίες και τα εργαλεία που χρειάζεται μία επιχείρηση σήμερα

Το να μπορεί ένας επιχειρηματίας να φέρνει εις πέρας τα σχέδιά του και να ελίσσεται με επιτυχία και ασφάλεια σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γι΄αυτό και αποκτά άλλη βαρύτητα γι’ αυτόν όταν γνωρίζει πως με ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο πρόγραμμα, όπως το Business On, εκτός από καλύψεις για όταν του συμβεί κάτι, απολαμβάνει επίσης και:

  • Δυνατότητα On line πραγματογνωμοσύνης και καταγραφή της ζημιάς μέσω βιντεοκλήσης
  • Συντονισμό και επίβλεψη των εργασιών αποκατάστασης από συνεργαζόμενο συνεργείο και άμεση επισκευή
  • Άμεση αποζημίωση για ζημιές έως €2.500, χωρίς υποβολή δικαιολογητικών
  • Εξειδικευμένο δίκτυο τεχνικών για άμεση αποκατάσταση ζημιών, διαθέσιμο 24/7

Ενώ, μπορεί να κερδίσει και έκπτωση στο ασφάλιστρό του με επιβραβεύσεις για πρόσθετα μέτρα που έχει, ήδη, λάβει για την επιχείρησή του, όπως:

  • Μέτρα προστασίας πυρός
  • Μέτρα προστασίας κλοπής
  • Εναλλακτικές πηγές ενέργειας
  • Ύψος ασφαλισμένου κεφαλαίου

Η σημασία της στοχευμένης καθοδήγησης και στήριξης

Μία επιχείρηση, εκτός από στήριξη, έχει ανάγκη και από καθοδήγηση. Και αυτή η καθοδήγηση μπορεί να έρθει μέσα από τη συμβολή ενός εξειδικευμένου συμβούλου, που θα είναι πάντα δίπλα στον επιχειρηματία, ώστε να τον κατευθύνει σωστά και με βάση τις ανάγκες, τους στόχους και τη δυναμική της επιχείρησής του.

Η καθοδήγηση με τη βοήθεια ειδικών, μάλιστα, είναι κάτι που προσφέρει επίσης η Generali, μέσα από τα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων που παρέχει. Για την ακρίβεια, η Generali διαθέτει πάνω από 2.500 εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους, που βρίσκονται στη διάθεση των πελατών της.

Προσωποποιημένες λύσεις και έμπειρη καθοδήγηση. Αυτός είναι ο συνδυασμός που μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα για μία μικρή ή μεσαία επιχείρηση και να δώσει στον σύγχρονο επιχειρηματία την ώθηση, την ασφάλεια και τη στήριξη να διασφαλίσει την απρόσκοπτη ανάπτυξη του επιχειρηματικού του πλάνου. Διότι το σίγουρο είναι πως οι ανάγκες του κάθε επαγγελματία διαφέρουν και είναι μοναδικές. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά η Generali, που στηρίζει τους ανθρώπους για να δημιουργήσουν ένα ασφαλέστερο και πιο βιώσιμο μέλλον, φροντίζοντας τις ζωές και τα όνειρά τους.

Μάθετε περισσότερα για την ασφάλιση της επιχείρησής σας εδώ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock