Επικαιρότητα

Στις κάλπες 3 και 4 Απριλίου οι οδοντίατροι της Αττικής

Στις κάλπες προσέρχονται στις 3 και 4 Απριλίου οι περίπου 5.400 Οδοντίατροι της Αττικής για την ανάδειξη των 13 μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο, των 6 μελών για το Πειθαρχικό Συμβούλιο και των 54 εκπροσώπων του Συλλόγου στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Στις φετινές εκλογές επτά συνδυασμοί διεκδικούν την ψήφο των Οδοντιάτρων και είναι η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Οδοντιάτρων Αττικής (Δ.Α.Κ.Ο.Α.) που πλειοψήφησε στις προηγούμενες αρχαιρεσίες, η Νέα Κίνηση Οδοντιάτρων Αττικής , η Πρωτοβουλία Επαγγελματιών Οδοντιάτρων Αττικής (Π.Ε.Ο.Α.) , η Ανεξάρτητη Οδοντιατρική Φωνή (Α.Ο.Φ.) η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οδοντιάτρων (ΔΗ.ΠΑ.Κ), η Προγραμματική Εναλλακτική Παρέμβαση Οδοντιάτρων και ο συνδυασμός Αντιστεκόμαστε.

Ο επικεφαλής της παράταξης της ΔΑΚΟΑ και μέχρι σήμερα πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Υφαντής , καλεί τους Οδοντιάτρους να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πώς «είναι η κορυφαία στιγμή για τον κλάδο που στάθηκε επάξια σε όλη την διάρκεια της πανδημίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock