Κόσμος

Στο Ισραήλ ο Μπλίνκεν: Ουκρανία και πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν στην ατζέντα

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Άντονι Μπλίνκεν έφτασε σήμερα, Σάββατο, στο Ισραήλ, στο πλαίσιο μιας περιοδείας στη Μέση Ανατολή, που στοχεύει να συγκεντρώσει στήριξη για την Ουκρανία και να καθησυχάσει τις ανησυχίες του εβραϊκού κράτους σχετικά με μια πιθανή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Έχοντας φύγει από την Πολωνία, όπου συνόδευε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σε συναντήσεις με στόχο την εδραίωση της δυτικής στήριξης στην Ουκρανία, ο Μπλίνκεν έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ απόψε.

Ο Αμερικανός διπλωμάτης αναμένεται να μείνει έως τη Δευτέρα στο Ισραήλ, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην περιοχή, ενώ θα μεταβεί επίσης στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, το Μαρόκο και την Αλγερία.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock