ΕνημέρωσηΟικονομία

Στρατηγική συνεργασία Janssen Ελλάδος – ΒΙΑΝΕΞ

H Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρεία του ομίλου Johnson & Johnson, προχώρησε σε διεύρυνση της στρατηγικής της συνεργασίας με την ελληνική φαρμακευτική εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. Η νέα συνεργασία τους, αφορά στην προώθηση και διανομή στην ελληνική αγορά από τη ΒΙΑΝΕΞ, δύο καταξιωμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων της Janssen, αυτών με τις δραστικές ουσίες εποετίνη άλφα και δεσιταβίνη.

Η συγκεκριμένη συνεργασία η οποία διαρκώς διευρύνεται, εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό ανάπτυξης των δύο εταιρειών, μέσω της οποίας μεγιστοποιούν τα οφέλη προς τους ασθενείς, ταυτόχρονα, ισχυροποιώντας τους δεσμούς τους με την ιατρική κοινότητα, μέσω αξιόπιστων θεραπευτικών λύσεων.

Η συμφωνία βασίστηκε στην αμοιβαία εκτίμηση κι εμπιστοσύνη η οποία έχει θεμελιωθεί πάνω στην εξαιρετική συνεργασία που ξεκίνησε το 2017, επεκτείνεται με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία στα παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, και αναδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τον Έλληνα ασθενή όσο και για τις δύο πλευρές.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock