ΕνημέρωσηΟικονομία

Στρατηγική συνεργασία της Philip Morris International και της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ με την ΚΤ&G Κορ

Η Παπαστράτος κάνει πράξη τη δέσμευσή της να επενδύει συνεχώς στην κατηγορία των καινοτόμων, εναλλακτικών προϊόντων του τσιγάρου με στόχο μέχρι το 2023 το 75% των καθαρών εσόδων της να προέρχεται από αυτά και φέρνει τη νέα συσκευή θέρμανσης καπνού lil SOLID, σε συνέχεια της στρατηγικής συμφωνίας που υπέγραψαν η PMI και η ΚΤ&G η κορυφαία εταιρεία προϊόντων νικοτίνης στη Νότια Κορέα.

Η lil SOLID ενσωματώνει τεχνολογία θέρμανσης καπνού με ακίδα που θερμαίνει τον καπνό και δεν τον καίει, ενώ επιτρέπει 3 συνεχόμενες χρήσεις και έως 25 συνολικά με μία μόνο φόρτιση. Με αυτόν τον τρόπο παράγει ένα αερόλυμα που προσφέρει την απόλαυση του πραγματικού καπνού αποφεύγοντας την καύση, τη στάχτη και την επίμονη μυρωδιά που προκαλεί.

Η lil SOLID διατίθεται στην Ελλάδα μέσα από την εμπορική πλατφόρμα του IQOS. Το ίδιο ισχύει και για τις ειδικά σχεδιασμένες θερμαινόμενες ράβδους καπνού Fiit που παράγονται στο εργοστάσιο της Παπαστράτος, η παραγωγική δραστηριότητα του οποίου ενισχύθηκε το 2021 με νέα επένδυση 125 εκατ. ευρώ, επιπλέον αυτής των 300 εκατ. ευρώ το 2018.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger