Επικαιρότητα

Σύμφωνα συνεργασίας μεταξύ Μητρόπολης Φθιώτιδος, «Αποστολής» με τις Ενώσεις δικηγόρων και γιατρών

Ενώνουν τις δυνάμεις τους δύο από τους μεγαλύτερους επιστημονικούς συλλόγους της Λαμίας με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» υπογράφοντας σύμφωνα συνεργασίας με σκοπό την ανάπτυξη κοινών δράσεων κοινωνικού, εκπαιδευτικού και προνοιακού χαρακτήρα προκειμένου να στηριχτούν ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Τα Σύμφωνα Συνεργασίας υπέγραψαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λαμίας κ. Χρήστος Γεωργίου και ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας ανοίγοντας παράλληλα και ένα παράθυρο συνεργασίας και για την στήριξη των οικογενειών δικηγόρων και ιατρών με μικρά παιδάκια με την δυνατότητα φοίτησης με προνομιακούς όρους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «Άγιος Εφραίμ» της Αποστολής και της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή αυτών των συμφώνων τα οποία, όπως τόνισε, «αποτελούν το επιστέγασμα ενός διαλόγου αγάπης με την κοινωνία και τους ανθρώπους της, οι οποίοι αγωνίζονται ο κάθε ένας από το δικό του μετερίζι για την πρόοδο και την κοινωνική συνοχή.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock