ΕνημέρωσηΠολιτική

Συνάντηση Πέτσα – Παπαθανάση για αυτοδιοικητικά θέματα της Αιτωλοακαρνανίας

Όπως δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Παπαθανάσης, πάνω από 44 εκατομμύρια έχουν εγκριθεί στους 7 δήμους του νομού για έργα οδοποιίας, δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος), εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης, βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίηση των ΑΠΕ, εγκατάσταση συστημάτων πολιτικής προστασίας, συντήρηση σχολικών μονάδων, μελέτες για αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις, δράσεις αστικής αναζωογόνησης, προβολή της επιχειρηματικής – τουριστικής δραστηριότητας και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας κ.ά.

«Πρόκειται για πολύ σημαντικά έργα ανάπτυξης, τα οποία αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, διευκολύνουν την καθημερινότητά τους, αλλά και εκσυγχρονίζουν συνολικά την περιοχή μας. Στόχος μας να αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία ώστε να επιταχυνθεί η ανάπτυξη του τόπου μας», τόνισε ο κ. Παπαθανάσης.

Ο υπουργός κ. Πέτσας, δεσμεύθηκε πως θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε εμπεριστατωμένη πρόταση και παρέμβαση που θα συμβάλει στην αναβάθμιση της περιοχής.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock