ΕνημέρωσηΟικονομία

Συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος – SOCIALDOO

Για την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών εταιρικής επικοινωνίας και marketing  

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και η εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας SOCIALDOO. Στόχος της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη νέων πεδίων και καινοτόμων εφαρμογών στους τομείς της εταιρικής επικοινωνίας και του marketing, η προώθηση της έρευνας, η συνεργασία σε ευρωπαϊκά προγράμματα, η διοργάνωση κοινών δράσεων και δημοσίων συζητήσεων, η πρακτική άσκηση φοιτητών στο πεδίο, η διεξαγωγή διαλέξεων για σύγχρονα θέματα του κλάδου όπως οι «ευφυείς σχέσεις» (η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στην επικοινωνία), κ.λπ.

Η συνεργασία θα αναπτυχθεί πολυεπίπεδα, τόσο στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών προγραμμάτων Ψηφιακό Μάρκετινγκ (MSc) και Πληροφοριακά Συστήματα & Ψηφιακή Καινοτομία (MSc), όσο και στο πλαίσιο των εξειδικευμένων ερευνητικών πρωτοβουλιών του Πανεπιστημίου όπως το Κέντρο Έρευνας, Καινοτομίας και Ανάπτυξης (NIRDC) και το Εργαστήριο Ευφυών Συστημάτων του Τμήματος Πληροφορικής.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock