ΕνημέρωσηΠολιτική

Συνταξιούχος από το 2010 ο σταθμάρχης που «ξενάγησε» τον Τσίπρα στη Λάρισα

Στη σύνταξη ήδη από το 2010 βρίσκεται ο πρώην σταθμάρχης Γιάννης Κολλάτος, που τις τελευταίες ημέρες έχει προβεί σε πλήθος αναλύσεων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το σύστημα τηλεδιοίκησης, αλλά και τον σταθμάρχη Λάρισας, τον οποίο και χαρακτήρισε ως «ρουσφέτι».

 

Τελευταία φορά, ο κ. Κολλάτος εμφανίστηκε τη Δευτέρα (20/3) στο κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι παρότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Κολλάτος διατυπώνει σειρά κρίσεων για το δυστύχημα, στην πραγματικότητα έχει αποχωρήσει οριστικά από την ΕΔΙΣΥΑ Α.Ε. την 1η Οκτωβρίου 2010 και έκτοτε διαμένει μόνιμα στην Ξάνθη.

Ειδικότερα, απόφαση της 27.9.2010 που υπογράφει ο τότε διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Διαχειριστή Σιδηροδρομικής Υποδομής (ΕΔΙΣΥΑ Α.Ε.) Βασίλειος Τσιαμάντης, αναφέρει: «αποδεχόμαστε την παραίτησή σας, ορίζοντας ως ημερομηνία αποχωρήσεώς σας την 01 Οκτωβρίου 2010, λύνοντας από την ημερομηνία αυτή την εργασιακή σας σχέση με την ΕΔΙΣΥΑ Α.Ε. Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσφέρατε στο Σιδηρόδρομο, ευχόμενοι κάθε επιτυχία στη νέα φάση της ζωής σας». Η αίτηση παραίτησης, όπως προκύπτει από το ίδιο έγγραφο κατατέθηκε από πλευράς του κ. Κολλάτου στις 4.8.2010.

Παρά την αποχώρησή του από τους σιδηροδρόμους και παρά τη μόνιμη διαμονή του στην Ξάνθη, τα τελευταία τουλάχιστον 12 χρόνια, ο κ. Κολλάτος επιμένει να μιλά για τα διαχειριστικά ζητήματα του σταθμαρχείου αλλά και για τον μοιραίο σταθμάρχη Λάρισας Βασίλη Σαμαρά, για τον οποίο υποστήριξε ότι πήγε στη θέση του «φυτευτός και με ρουσφέτι», για το εάν λειτουργούσε ή όχι το σύστημα τηλεδιοίκησης, αλλά και την κατάσταση στον ΟΣΕ, ενημερώνοντας μάλιστα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock