ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ενωμένοι και δυνατοί οι προεδρικοί ενόψει συνεδρίου

Από την εσωκομματική αντιπολίτευση της Ομπρέλας επιχειρούν να πείσουν, πως η συνεννόηση ανάμεσα στις προεδρικές τάσεις- Κίνηση Μελών, ΡΕΝΕ, πασοκογενείς, Γέφυρα, ΔΗΜΑΡ- έρχεται ως απάντηση στις δικές της πρωτοβουλίες.

Μόνο που όσοι γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, διαβεβαιώνουν το CNN Greece, ότι η επικοινωνία μεταξύ των προεδρικών τάσεων δεν σχετίζεται με την Ομπρέλα ούτε έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί της, αλλά αφορά την καλύτερη προώθηση των καταστατικών προτάσεων του Αλέξη Τσίπρα, κυρίως βεβαίως την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση, αλλά και τα εσωκομματικά δημοψηφίσματα, τις ορισμένες θητείες και την ψηφιοποίηση του κόμματος.

Σε αυτό το πλαίσιο κι ενόψει συνεδρίου, έχουν πυκνώσει οι επαφές μεταξύ των προεδρικών τάσεων, δίχως όμως να έχει συγκροτηθεί κάποιο άτυπο συντονιστικό όργανο το οποίο να αποτελείται από συγκεκριμένα στελέχη.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock