ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο Μητσοτάκης θα ρίξει στην Κουμουνδούρου την ευθύνη για τις πρόωρες εκλογές

Στην εκτίμηση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης προγραμματίζει εκλογές όχι επειδή τις θέλει, αλλά γιατί σύρεται στις κάλπες από την ίδια την κοινωνία προχωρούν στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Σε αυτό το πλαίσιο, στην αξιωματική αντιπολίτευση τονίζουν πως βρισκόμαστε ενώπιοι ενωπίοις με έναν πληθωρισμό που έχει κάνει ανυπόφορη την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης η ακρίβεια θα σαρώσει και το χειμώνα που έρχεται.

«Τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα είναι αυτά που πρώτα πλήττονται. Οι μικρές και οι μεσαίες επιχειρήσεις, για δεύτερη φορά μετά την πανδημία, δεν βγαίνουν. Και πώς να βγουν; Ο πληθωρισμός, κυρίως λόγω ενέργειας και καυσίμων, βρίσκεται ήδη στο 11,3% για το Μάιο, η βενζίνη στα δυόμισι ευρώ, το καλάθι της νοικοκυράς 40% αυξημένο, η τιμή του ρεύματος σε αβίωτα επίπεδα κι όλα αυτά θα αυξηθούν έτι περαιτέρω. Το σύνολο των ποιοτικών στοιχείων που αποτυπώνονται στις έρευνες γνώμης δείχνουν δυσαρέσκεια ως προς την κυβερνητική πολιτική που ξεπερνά ακόμα και το 70%», παρατηρούν στην Κουμουνδούρου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock