ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την αποπομπή Αθανασίου

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του, ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει σήμερα τον Χαράλαμπο Αθανασίου, διαφορετικώς αποδεικνύει ότι είναι ο υποβολέας των δηλώσεών του.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση κάνουν λόγο για κρεσέντο μισαλλοδοξίας του βουλευτή της ΝΔ, αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του πως δικαιολογούνται οι παρακολουθήσεις Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών για λόγους εθνικής ασφάλειας.

«Ο κ Αθανασίου όφειλε να γνωρίζει ότι η “εθνική ασφάλεια” αφορά την παρέμβαση τρίτης χώρας στα εσωτερικά της Ελλάδας ή τη συμμετοχή σε εγκληματικές δραστηριότητες. Δεν αφορά και δεν μπορεί να αφορά το θρήσκευμα των Ελλήνων πολιτών ή βουλευτών. Ο κ. Αθανασίου ισχυρίζεται στην ουσία πως όσοι δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι είναι εθνικά επικίνδυνοι. Στην πραγματικότητα, ο κ. Αθανασίου δήλωσε απερίφραστα όσα υπαινίχθηκε ο κ. Μητσοτάκης στο διάγγελμά του, επιχειρώντας να καλύψει τις επικίνδυνες ενέργειες της κυβέρνησής του με αναφορές στην εθνική ασφάλεια και “σκοτεινές δυνάμεις”». Σημειώνουν στην Κουμουνδούρου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock