ΕνημέρωσηΟικονομία

Tους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου στηρίζει ο Όμιλος IOGR

Την ηθική και υλική συμπαράστασή του προς τους πολύπαθους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου του Δήμου του Μίνωα Πεδιάδος στην Κρήτη που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου, ενισχύει ο Όμιλος IOGR.

Ήδη είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα σίτισης που ανακοίνωσε πρόσφατα ο όμιλος με την παροχή 1000 γευμάτων ημερησίως και για τους επόμενους πέντε μήνες σε όλους τους σεισμοπαθείς.

Επιπλέον, με απόφαση του Διευθύνoντος Συμβούλου κ. Ιωάννη Γρύλου, ο όμιλος IOGR ενισχύει περαιτέρω τη συνεισφορά του προς στους πληγέντες. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την κάλυψη του έκτακτου κόστους στέγασής τους σε μονάδες / καταλύματα προσωρινής φιλοξενίας, ενώ προχώρησε σε αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων (Γυμνάσιο και Λύκειο Αρκαλοχωρίου).

Αυτό τον τρόπο επέλεξε ο όμιλος IOGR για να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τους άμεσα πληγέντες, αλλά και την ευρύτερη τοπική κοινωνία του Αρκαλοχωρίου που δοκιμάζεται.

Όπως τονίζει ο κ. Ιωάννης Γρύλος, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου IOGR: «Από την πρώτη στιγμή που φάνηκε το μέγεθος της καταστροφής, είμαστε στο πλευρό των συμπατριωτών μας, έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε προγραμματισμένες και έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν. Συμμετέχουμε ενεργά στην συνολική προσπάθεια ώστε το Αρκαλοχώρι και οι κάτοικοί του να ξανασταθούν στα πόδια τους πιο δυνατοί από ποτέ».

Εκ μέρους του Δήμου του Μίνωα Πεδιάδος, ο Δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Φραγκάκης ευχαριστώντας τον κ. Γρύλο και τον όμιλο IOGR για την πολύτιμη βοήθεια υπογράμμισε μεταξύ άλλων οτι «η άμεση ανταπόκριση, η ανιδιοτελής προσφορά και η έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης με την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που επέφερε ο καταστροφικός σεισμός, προσφέρουν πολύτιμη ανακούφιση σε όλους τους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου που δοκιμάζονται».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock