Τρόπος Ζωής

Τα αγάλματα του Γουόλτερ Γουάιτ και Τζέσι Πίκμαν προκάλεσαν αντιδράσεις – «Δεν πρέπει να τιμάμε εμπόρους μεθαμφεταμίνης»

Μετά τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων των Γουόλτερ Γουάιτ και Τζέσι Πίκμαν από τη σειρά «Breaking Bad» στην πόλη Αλμπουκέρκη, οι αντιδράσεις των πολιτών ήταν θετικές. Ωστόσο, τα αγάλματα της πετυχημένης σειράς, δεν φαίνεται να άρεσαν το ίδιο στους συντηρητικούς.

Δύο χάλκινα αγάλματα του Γουόλτερ Γουάιτ και του μαθητή και συνεργάτη του, Τζέσι Πίκμαν, αποκαλύφθηκαν κατά τις αρχές Αυγούστου στο Συνεδριακό Κέντρο Αλμπουκέρνι, την πόλη που γυρίστηκε το «Breaking Bad».

Αν και οι πολίτες ενθουσιάστηκαν με τα αγάλματα, καθώς ολόκληρη η πόλη έπαιξε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της σειράς, δεν είχαν όλοι την ίδια αντίδραση.

Οι συντηρητικοί υποστήριξαν πως η εν λόγω κίνηση μοιάζει σαν «να υποστηρίζει κανείς τους εμπόρους μεθαμφεταμίνης». Μάλιστα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Έντι Αραγκόν και ο πολιτειακός εκπρόσωπος, Ροντ Μοντόγια, τόνισαν σε δηλώσεις τους πως τα αγάλματα αυτά στέλνουν λάθος μηνύματα για το ποιους θα πρέπει να τιμούν οι πολίτες της κοινότητας.

«Οι έμποροι μεθαμφεταμίνης δεν θα έπρεπε να αποτελούν φωτεινό παράδειγμα. Δεν είναι αυτό το είδος της αναγνώρισης που θέλουμε για την πόλη Αλμπουκέρκι ή για την πολιτεία μας», αναφέρει ο Ροντ Μοντόγια.

Στη συνέχεια, ο Έντι Αραγκόν ανέφερε πως αποτελεί λανθασμένη κίνηση το να γκρεμίζει κανείς το άγαλμα του πρώτου Ισπανού κυβερνήτη της πόλης, Χουάν ντε Ονάτε, επειδή ήταν κατακτητής και να χτίζει αγάλματα εμπόρων ναρκωτικών.

Ωστόσο, οι αντιδράσεις τους δεν φαίνεται να έχουν κάποιο αποτέλεσμα, αφού ο δήμαρχος της πόλης, ανέφερε πως καταλαβαίνει τον τρόπο σκέψης των Ρεπουμπλικανών, όμως θέλει να τιμήσει αυτούς τους δύο χαρακτήρες, λόγω της ιστορίας που αντιπροσωπεύουν και των θέσεων εργασίας που άνοιξαν.

To άρθρο Τα αγάλματα του Γουόλτερ Γουάιτ και Τζέσι Πίκμαν προκάλεσαν αντιδράσεις – «Δεν πρέπει να τιμάμε εμπόρους μεθαμφεταμίνης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock