ΕνημέρωσηΟικονομία

«Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έκαναν μεγάλα βήματα στον τομέα της ψηφιοποίησης»

Με την ανάπτυξη των ψηφιακών εργαλείων, η εξυπηρέτηση του πελάτη γίνεται, σε μεγάλο βαθμό, από απόσταση, με απλά ψηφιακά μέσα και την ίδια αποτελεσματικότητα, τόνισε ο κ. Βασίλης Κουτεντάκης, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Chief Retail Banking της Τράπεζας Πειραιώς, στο διεθνές συνέδριο Future of Retail 2022 της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Υπογράμμισε παράλληλα ότι πρωταρχικός στόχος των τραπεζών είναι η περαιτέρω απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών εξυπηρέτησης των επιχειρήσεων.

Κατά τη συζήτηση με θέμα «Έξυπνες Συναλλαγές & Νέες Τάσεις στις Πληρωμές» στο πλαίσιο του Συνεδρίου που πραγματοποίησε η ΕΣΕΕ, ο κ. Κουτεντάκης επισήμανε ότι οι τράπεζες, με χρηματοδοτικά προϊόντα θα στηρίξουν τις προσπάθειες των επιχειρήσεων για ψηφιακή μετάβαση, όπως γενικότερα τα επενδυτικά τους σχέδια.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger