ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Τα επόμενα πλάνα της Peoplecert

Χρονιά εξαγορών αναμένεται να είναι και το 2022 για την Peoplecert με την ελληνική εταιρεία να συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία της και να επιδιώκει να ενισχύσει περαιτέρω την ηγετική θέση της σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά τόσο τον τομέα της πιστοποίησης δεξιοτήτων φυσικών προσώπων όσο και σε εκείνον της διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων για μεθοδολογίες (frameworks).

Κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Peoplecert, Βύρων Νικολαϊδης ανέφερε ότι υπάρχουν ήδη συζητήσεις για εξαγορές εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο ευρύτερο χώρο που κινείται πλέον η εταιρεία, προσθέτοντας ότι θα έχουμε ανακοινώσεις επί του θέματος μέσα στο 2022.

H Peoplecert πραγματοποίησε πριν περίπου ένα χρόνο μία μεγάλη εξαγορά, αυτή της βρετανικής Axelos, την εταιρεία διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων για τις διαδικασίες πιστοποίησης PRINCE2 όσον αφορά στη διαχείριση έργων και ITIL που αφορά την πιστοποίηση συστημάτων πληροφορικής.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock