ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Τα νέα κορυφαία smartphones που ανακοίνωσε η Samsung

Στο σημερινό Galaxy Unpacked, όπου παρουσιάστηκαν ακόμη νέα smartwatches και ασύρματα ακουστικά, η έμφαση από την πλευρά της Samsung ήταν να δείξει ότι οι foldables συσκευές έχουν έρθει για να μείνουν. Σύμφωνα με τη Samsung, οι πωλήσεις των foldable smartphones διπλασιάστηκαν τον τελευταίο χρόνο και η τάση είναι προς αυτή την κατεύθυνση δεδομένου ότι τα μοντέλα βελτιώνονται και αποκτούν επιπλέον δυνατότητες.

Η 4η γενιά των smartphones με αναδιπλούμενη οθόνη ενδεχομένως να μην έχει σημαντικές διαφορές όσον αφορά τον σχεδιασμό τους, όμως, η Samsung έχει προχωρήσει σε αρκετές βελτιώσεις κυρίως όσον αφορά στον τρόπο χρήσης αλλά και σε τεχνικές λεπτομέρειες, ακούγοντας πρακτικά τα σχόλια των καταναλωτών. Όπως, για παράδειγμα, η περαιτέρω έμφαση στην ανθεκτικότητα τόσο του Flip4 όσο και του Fold4, τα οποία και τα δύο θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τις 26 Αυγούστου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock