ΕνημέρωσηΤεχνολογία

TCL: ενισχύει τη γκάμα των προϊόντων στην ελληνική αγορά με είσοδο και στις λευκές συσκευές

Ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας κάνει η TCL, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την είσοδο της στο χώρο των λευκών συσκευών και στην ελληνική αγορά.

Κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, τα στελέχη του ελληνικού γραφείου της TCL ανακοίνωσαν ότι η εταιρεία, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας, ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα τη διάθεση οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα.

Η αρχή γίνεται με πλυντήρια ρούχων, όπου θα υπάρχουν 5 διαθέσιμα μοντέλα, αλλά και με ψυγεία, όπου θα δούμε 5 μοντέλα. Ο στόχος είναι τα μεσαία στρώματα της αγοράς με τις τιμές να είναι αρκετά ανταγωνιστικές, ενώ και στις δύο κατηγορίες συναντάμε κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά με την TCL να εκτιμά ότι μπορεί να αποσπάσει σημαντικά μερίδια αγοράς.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock