Επικαιρότητα

Θα γίνει της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ στο Αιγαίο! CNN TURK: Ελλάδα και ΗΠΑ πολιορκούν την Τουρκία, πάρτε τον στρατό σας από τα νησιά – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες και τις επιλογές Μητσοτάκη και ετοιμάζουν μεγάλη ιστορία…

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε να δείξει υπερβάλλοντα ζήλο κατά της Ρωσίας σε μία κρίσιμη περίοδο για τα ελληνοτουρκικά θέματα!

Ως εκ τούτου, οι Τούρκοι, εξισώνοντας την Ελλάδα με την στάση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, το οποίο όπως απειλεί την Ρωσία, λένε πως η χώρας μας, μέσω του ΝΑΤΟ, απειλεί και την τουρκική επικράτεια και θα πρέπει να αντιδράσει.

Η Ρωσία δεν μιλά, καθώς αφενός η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε ΠΛΗΡΗ ΡΗΞΗ και ΡΩΣΟΦΟΒΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ, αφετέρου οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα στοχεύουν την Μόσχα (και όχι την Τουρκία-απλά η Άγκυρα το αξιοποιεί αυτό ρητορικά), οι δε ΗΠΑ λένε βρείτε τα διπλωματικά και συνεχίζουν να κάνουν την δουλειά τους! Άλλωστε, οι διεθνιστές της Ουάσινγκτον είναι υπέρ στο να χωριστεί το Αιγαίο στην μέση! Εκεί έχει οδηγήσει τα πράγματα η εξωτερική πολιτική της Αθήνας.

Στο CNN TURK αναφέρεται ότι «η Ρόδος, η Χίος, η Σάμος και η Λέσβος πρέπει να αποστρατιωτικοποιηθούν».

Ο στρατιωτικός αναλυτής Tζοσκούν Μπασμπούγ, είπε χαρακτηριστικά ότι «οι ΗΠΑ λένε πως εδώ δημιουργούν μια  δομή του ΝΑΤΟ ή μήπως προσπαθούν να πολιορκήσουν την Τουρκία. Οι χάρτες τα δείχνουν όλα».

Και προσέθεσε: «Η Ρόδος, η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος είναι οι περιοχές που η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί περισσότερο. Ενώ οι συνθήκες λένε πως η Ελλάδα εδώ δεν μπορεί να κάνει ούτε οχυρωματικά έργα. Φυσικά ούτε να έχει και στρατό. Με ξεκάθαρο τρόπο εγκαθιστούν δυνάμεις και βασίζονται στο ΝΑΤΟ όπως τους παροτρύνουν οι ΗΠΑ.».

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock