ΕνημέρωσηΟικονομία

The Newtons Laboratory: «Διαπραγματευόμαστε την επόμενη ημέρα με όρους ποιότητας και όχι ποσότητας»

«Η ανησυχία είναι μέρος της φύσης μας. Παρατηρούμε και συζητάμε, ψάχνουμε και ψαχνόμαστε. Ίσως αυτό να είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας», δηλώνει η Κατερίνα, δίνοντας το στίγμα της The Newtons Laboratory ως προς τον τρόπο που προσεγγίζει τις καταστάσεις. «Συχνά στεκόμαστε ‘απέναντι’ στα στερεότυπα», συμπληρώνει η ίδια, επισημαίνοντας πως στόχος είναι να «διαπραγματευόμαστε την επόμενη ημέρα με όρους ποιότητας και όχι ποσότητας».

Παίρνοντας τον λόγο, ο Cristian παρουσιάζει το νέο τμήμα της εταιρείας, με αντικείμενο την καινοτομία που θα δώσει στους πελάτες το όραμα, το κίνητρο και τη δύναμη να προχωρήσουν μπροστά: «Το τμήμα Newtons Business Creativity & Innovation (BCI) δημιουργήθηκε ώστε να μπορέσει να βοηθήσει, μέσω πολλών διαφορετικών εξειδικεύσεων και μεθοδολογιών, τους συνεργάτες και πελάτες μας στο να μπορούν να εντοπίσουν και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο όλες τις δυνατότητες για καινοτομία και εξέλιξη σε μια παγκόσμια αγορά γεμάτη ευκαιρίες, αλλά και ‘κακοτοπιές’», εξηγεί ο ίδιος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock