ΕνημέρωσηΠολιτική

Θεοδωρικάκος για βουλευτή στα Χανιά: Οι νόμοι πρέπει να τηρούνται από όλους

Το μήνυμα ότι «οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται από όλους», απηύθυνε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά τις καταγγελίες αστυνομικών της Ένωσης Χανίων, ότι δέχθηκαν απειλές από βουλευτή, όταν πήραν τις πινακίδες του αυτοκινήτου του για επικίνδυνη οδήγηση.

Συγκεκριμένα, κατ’ ιδίαν επικοινωνία είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με τον Γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Γεώργιο Λυμπινάκη, μετά τις αναφορές για παρέμβαση στο θέμα της επιβολής σχετικού προστίμου και αφαίρεσης πινακίδων σε βουλευτή, στη περιοχή του Κοιλιάρη, που παραβίασε τον ΚΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορείς ο υπουργός διεμήνυσε πως «ούτε κατά διάνοια δεν πρέπει να αλλάξει οτιδήποτε όσον αφορά την κλήση και τις ποινές που επιβλήθηκαν στον εν λόγω βουλευτή, για παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock