ΕνημέρωσηΟικονομία

Θερινό Σχολείο Εταιρικής Βιωσιμότητας & Υπευθυνότητας

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνει το πρώτο Θερινό Σχολείο Εταιρικής Βιωσιμότητας & Υπευθυνότητας, το οποίο θα διεξαχθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο.

Πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους 20 συμμετέχοντες φοιτητές και μελλοντικά στελέχη επιχειρήσεων, να αντιληφθούν τις έννοιες της βιωσιμότητας και της εταιρικής υπευθυνότητας, να κατανοήσουν τους τρόπους οικοδόμησης και λειτουργίας βιώσιμων επιχειρήσεων, να γνωρίσουν την Παγκόσμια Ατζέντα Βιωσιμότητας και να αντιληφθούν πώς η έννοια της βιωσιμότητας μπορεί να ενσωματωθεί στην εταιρική στρατηγική.

Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου περιλαμβάνει διαλέξεις από ακαδημαϊκούς, αλλά και βιωματικά εργαστήρια από έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων που θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την εμπειρία τους από την εφαρμογή στρατηγικών, προσεγγίσεων και δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock