Τρόπος Ζωής

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι ενέργειες στο πρώτο μισό της ημέρας ενθαρρύνουν την πρακτική σκέψη. Ίσως αποφασίσεις να αντιμετωπίσεις κάτι που έχεις αφήσει στην άκρη. Οι συζητήσεις είναι εποικοδομητικές και μπορεί να μάθεις ένα ή δυο κόλπα που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τους στόχους σου.

Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα. Οι δημιουργικές και ευφάνταστες δραστηριότητες είναι πιθανό να πάνε καλύτερα από τις πρακτικές, αλλά είναι καλή ιδέα να είσαι προσεκτική αν ασχολείσαι με το δεύτερο.

Δίδυμοι: Νωρίς σήμερα είσαι γρήγορη στο να προσδιορίσεις και να επικεντρωθείς στις προτεραιότητες. Θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα όνειρο, ένα έργο ή να κάνεις μια άλλη προσπάθεια κοντά στην καρδιά σου.

Η ζωή σου μπορεί να μην είναι πολύχρωμη στο πρώτο μισό της ημέρας, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με την οργάνωση πραγμάτων. Η φαντασία σου μπορεί να αυξηθεί όσο προχωρά η μέρα και είναι καλύτερο να αποφύγεις την υπερβολή.

Καρκίνος : Νωρίς σήμερα μια διέλευση Ερμή – Κρόνου είναι καλή για να αναζητήσεις αποτελέσματα και όχι απλά ιδέες. Προτιμάς να διοχετεύσεις την ψυχική σου ενέργεια σε κάτι αξιόλογο και ουσιαστικό. Είναι πιθανό να έχεις αξιοσημείωτα ακριβείς αντιλήψεις για ένα θέμα που σχετίζεται με τη δουλειά.

Η εργασία στα παρασκήνια μπορεί να ευημερήσει, ενώ η προσοχή σου στις λεπτομέρειες σε βοηθά καθώς τα όρια θολώνουν όσο η μέρα προχωρά. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου και κάντε πράγματα μαζί έξω από τα συνηθισμένα. Εάν είσαι μόνη, η μέρα είναι ιδανική για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Λέων: Ένα τρίγωνο Ερμή – Κρόνου που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας σε προσγειώνει και μπορεί να ωφεληθείς από την οργανωμένη σκέψη. Μια ενισχυτική, υποστηρικτική συμμαχία ή συνομιλία που οικοδομεί την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου είναι ισχυρή.

Καθώς η μέρα προχωρά ακολουθείς μια διαφορετική διαδρομή και η σκέψη μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις μια κατάσταση που έχει να κάνει με συναισθηματικές προσκολλήσεις, σχέσεις ή οικονομικά θέματα. Ο Ποσειδώνας στον ηλιακό 8ο οίκο σου προκαλεί τον Ερμή και είναι καλύτερο να ενημερώνεσαι για το τι συμβαίνει με τους κοινούς πόρους.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock