ΕνημέρωσηΤεχνολογία

To Beat γίνεται Free Now και προσφέρει περισσότερες επιλογές μετακίνησης

Περισσότερες επιλογές μετακίνησης στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης επιδιώκει να προσφέρει η Free Now, στην πλατφόρμα της οποίας «μεταφέρεται» πλέον το Beat, η πιο γνωστή εφαρμογή για να καλέσει κανείς ταξί στη χώρα μας.

«Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική» ανέφερε κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης η Άσπα Τοπαλίδου, γενική διευθύντρια της Free Now για την ελληνική αγορά, η οποία επεσήμανε ότι η υπεύθυνη ομάδα για τις λειτουργίες στην Ελλάδα δεν θα αλλάξει και η Free Now θα συνεχίσει με την ίδια ομάδα του BEAT σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θα συνεργάζεται με το ίδιο δίκτυο των 8.000 οδηγών ταξί, ενώ θα διασφαλίσει ότι αυτό το δίκτυο θα επεκταθεί.

Σημειώνεται πως το Beat ιδρύθηκε το 2011 -αρχικά ονομαζόταν Taxibeat- και ενσωματώθηκε στην οικογένεια της Free Now, την κοινοπραξία επί των μετακινήσεων μεταξύ BMW Group και Mercedes-Benz Group, ήδη από το 2017. Η εφαρμογή Free Now είναι τώρα διαθέσιμη σε περισσότερες από 150 πόλεις σε 10 χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, ενώ το Beat θα συνεχίσει να λειτουργεί και να παρέχει τις υπηρεσίες του στη Λατινική Αμερική. Υπενθυμίζεται ότι η Beat Mobility Services, όπως ονομάζεται η εταιρεία που διαχειρίζεται το Beat, αποτελεί από το 2019 ξεχωριστή νομική οντότητα από τη Free Now Hellas. Μάλιστα, η κα Τοπαλίδου ανέφερε πως η αλλαγή θα είχε γίνει νωρίτερα αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας της COVID-19.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock