Υγεία & Διατροφή

Το Bioiatriki+ επιβραβεύει το σεβασμό στο περιβάλλον

Το Διατροφολογικό – Εργομετρικό Κέντρο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Bioiatriki+ συμμετέχει με χαρά στο πρόγραμμα “The Green City”, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης στην Ευρώπη.

Το Bioiatriki+ επιβραβεύει το σεβασμό στο περιβάλλον στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων, με 5 προσφορές διατροφολογικών υπηρεσιών σε πολύ προσιτές τιμές.

Μεταξύ άλλων, προσφέρεται τρισδιάστατη ανάλυση σώματος, λιπομέτρηση, εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο και διατροφολογικές συνεδρίες.

Το Bioiatriki+ του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, με γνώμονα την προαγωγή της υγείας μέσω της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας, παρέχει πλήρεις υπηρεσίες που έχουν στόχο την πρόληψη, τη διατήρηση της καλής υγείας και την ευζωία.

Το Κέντρο στελεχώνεται από έμπειρους επιστήμονες, εξειδικευμένους στο πεδίο της Κλινικής Διατροφολογίας – Διαιτολογίας και της Φυσικής Αγωγής ενώ διαθέτει υπερσύγχρονο εργομετρικό εξοπλισμό. Μεταξύ άλλων, διαθέτει τη μοναδική πλατφόρμα τρισδιάστατης ανάλυσης σύστασης σώματος FIT3D.

Το πρόγραμμα “The Green City”, είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανακύκλωσης, που υλοποιούν η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ. Μέσω του προγράμματος, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά τους και να κερδίζουν πόντους τους οποίους εξαργυρώνουν µέσω των συνεργατών του προγράμματος.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και την επιβράβευση της ανακύκλωσης:

Bioiatriki+ Αθήνας 210 6966282

Όλα τα νέα του Bioiatriki+ στην ιστοσελίδα του, σε Facebook και Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock