ΕνημέρωσηΟικονομία

Το πρόγραμμα της όγδοης μέρας του Release Athens 2022

Το Σάββατο 2 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού θα ανέβουν δύο απ’τους μεγαλύτερους rock stars των τελευταίων, πολλών, δεκαετιών σε μια σπάνια συνεύρεσή τους στις φεστιβαλικές αρένες του καλοκαιριού.

Αξεπέραστος Iggy Pop πέρα των όσων πρόσφερε στην ιστορία του rock ‘n’ roll που του έδωσαν τον τίτλο, «Ο Νονός του Punk», δίδαξε σε όλες τις επόμενες γενιές τι σημαίνει rock performer. Τα απερίγραπτης έντασης live του, οι ελεύθερες πτώσεις του στο κοινό και η ανεξάντλητη ενέργειά του έγιναν σημείο αναφοράς για κάθε εκκολαπτόμενο αστέρα, γεγονός που δεν πρόκειται να παύσει να ισχύει ποτέ.

Co-Headliner o Liam Gallagher, στην καλύτερη φάση της μετά-Oasis πορείας του, ο οποίος έχει καταφέρει φέτος, όχι μόνο να σαρώσει τα πάντα με την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του δίσκου “C’Mon You Know”, αλλά και να γεμίσει κάθε πιθανή και απίθανη αρένα σε γήπεδα, πάρκα και φεστιβάλ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock