ΕνημέρωσηΠολιτική

Το πρωθυπουργικό γραφείο ανταποκρίθηκε σε επιστολή που έφτασε από Κρήτη – Τι ζητούσαν

Την ανταπόκριση του πρωθυπουργικού γραφείου είχε επιστολή του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα» που έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, υπήρξε ανταπόκριση από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Γρηγόρη Δημητριάδη, ως άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που δέχτηκε από την «Ηλιαχτίδα», και αποβλέπει στην ενίσχυση των δομών του συλλόγου ώστε να τον βοηθήσει να παράσχει την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και στις οικογένειές τους.

«Η δωρεά αυτή ανταποκρίνεται σε αίτημα των ίδιων των παιδιών και των οικογενειών τους και θα βοηθήσει σημαντικά στην ψυχική ενδυνάμωση και την καλή ψυχολογία των παιδιών, παράγοντες ιδιαιτέρως σημαντικοί, καθώς βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ασθένειας και συντελούν στην τόνωση της επιθυμίας των παιδιών να νικήσουν στον δύσκολο αγώνα που καλούνται να δώσουν τόσο νωρίς στη Ζωή», σημειώνουν σε ανακοίνωση της η Πρόεδρος και η Γραμματέας της «Ηλιαχτίδας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock