ΕνημέρωσηΟικονομία

Το πρώτο συνέδριο, αποκλειστικά για Impact Investing στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, διοργανώνεται Συνέδριο που εστιάζει αποκλειστικά στην επενδυτική μεθοδολογία Impact Investing – ΕΠΚΑ (Επενδύσεις Περιβαλλοντικού και Κοινωνικού Αποτυπώματος), με σκοπό να τοποθετήσει τη χώρα μας στο διεθνή χάρτη, καθώς και στο «στόχαστρο» των επενδυτών.

Το 1st Hellenic Impact Investing Conference, που συνδιοργανώνεται από τη Phenix Capital, την TSOMOKOS και το Hellenic Impact Investing Network θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Η θεματολογία του συνεδρίου πρόκειται αφενός να καλύψει τους σημαντικότερους κλάδους στους οποίους δύναται να ευδοκιμήσει η μεθοδολογία ΕΠΚΑ, και αφετέρου στην γενικότερη ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στον επενδυτικό αυτό κλάδο. Ομιλητές και συμμετέχοντες θα είναι οι πρωτεργάτες των ΕΠΚΑ σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι θα μεταφέρουν την εμπειρία και τη δράση τους, αναλύοντας τις βασικές αρχές της μεθοδολογίας, τα σημαντικά της οφέλη για επενδυτές και επιχειρήσεις, αλλά και τον κομβικό ρόλο που μπορεί να παίξει για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας η λογική εξέλιξης Επενδύσεων Περιβαλλοντικού και Κοινωνικού Αποτυπώματος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock