Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας από την Ελλάδα : Βάζει συσκευές παραγωγής ήχου στα σύνορα που μπορούν να προκαλέσουν κώφωση”.

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας από την Ελλάδα : Βάζει συσκευές παραγωγής ήχου στα σύνορα που μπορούν να προκαλέσουν κώφωση”.

ΣΧΟΛΙΟ: Αφού δεν θέλετε να κουφαθούν οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες τότε στείλτε τους από την άλλη πλευρά που βρίσκονται Μουσουλμανικές χώρες,όπως το Αζερμπα’ι’τζαν,το Ιράν ή στο Κατάρ που έχετε και βάση.Καλύτερα θα περάσουν με τους ομο’ι’δεάτες τους. Η ελληνική διοίκηση έχει τοποθετήσει δύο ηλεκτρονικές συσκευές που μπορούν να εκπέμπουν ισχυρά ηχητικά κύματα και να κουφάνουν ανθρώπους για χρήση κατά των αιτούντων άσυλο στη συνοριακή περιοχή….

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ελληνικό τύπο, η διοίκηση της Αθήνας έχει εγκαταστήσει δύο νέες φορητές συσκευές ικανές να εκπέμπουν ισχυρά ηχητικά κύματα στην παραμεθόρια περιοχή του Έβρου για χρήση κατά της πιθανής μαζικής εισροής μεταναστών.
Δύο συστήματα ενεργού ακουστικού ερεθίσματος μακράς εμβέλειας (LRAD), τα οποία παράγουν βόμβες ήχου και έχουν τη δύναμη να κουφάνουν ανθρώπους, παραδόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομική Υπηρεσία (ΕΛΑΣ) στα τουρκο-ελληνικά σύνορα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ.

Χρησιμοποιούνται σε πολιτικές και στρατιωτικές περιοχές σε όλο τον κόσμο, τα συστήματα LRAD, όταν χρησιμοποιούνται σε ανθρώπους, μπορούν να συγχέουν, να γίνονται κουφοί, να προκαλούν αφόρητο πόνο και να προκαλούν αβέβαια προβλήματα υγείας.

Σημειώθηκε ότι 4 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 15 θερμικές κάμερες, 5 πλαστικά σκάφη και 10 θωρακισμένα περιπολικά οχήματα περιλήφθηκαν στο σύστημα επιτήρησης των συνόρων στο πλαίσιο της απόφασης για ενίσχυση των συνοριακών στρατευμάτων.

Από την άλλη πλευρά, αναφέρθηκε ότι η κατασκευή του νέου τείχους στα τουρκο-ελληνικά σύνορα, η οποία ανακοινώθηκε ότι θα κατασκευαστεί στην περιοχή Meriç κατά της παράνομης μετανάστευσης, ξεκίνησε στην περιοχή Ferecik.

Στις δηλώσεις των ελληνικών αρχών, αναφέρθηκε ότι θα υπάρχουν 8 πύργοι παρακολούθησης στον τοίχο, ο οποίος έχει μήκος 27 χιλιόμετρα και ύψος 4,3 μέτρα προς τα βόρεια.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ YENI SAFAK : Corfiatiko.blogspot.com

πηγη

loading...

Δείτε επίσης

Ο Ερντογάν έχει στρατικοποιήσει την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας: Έχει στρατό σε εννέα χώρες!

Ανάλυση στην ιστοσελίδα Politico (Ayla Jean Yackley) για την στρατικοποίηση της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη