ΕνημέρωσηΟικονομία

Τουρισμός: Πιθανό το σενάριο για ρεκόρ επισκεπτών

Η εκτίμηση που είχε αρχίσει να διαμορφώνεται στις αρχές του καλοκαιριού ότι ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να ξεπεράσει σε αριθμούς ακόμη και τη χρονιά – ρεκόρ του 2019 δεν αποκλείεται τελικώς να επιβεβαιωθεί, τουλάχιστον όσον αφορά τον αριθμό των τουριστών που επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, υπάρχουν αρκετοί προορισμοί όπου οι επισκέπτες ξεπερνούν τα αντίστοιχα νούμερα του 2019, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί κινούνται με διαφορετικές ταχύτητες.

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα παραδείγματα είναι οι Κυκλάδες όπου η πληρότητα σε πολλά νησιά ξεπερνά το 2019. Προφανώς, το 100% σε πληρότητες που εμφανίζουν Μύκονο και Σαντορίνη τόσο για τον Ιούλιο όσο και για τον Αύγουστο δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι πολύ καλές προδιαγράφονται οι προοπτικές και για την τουριστικές επιδόσεις του Σεπτεμβρίου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock