ΕνημέρωσηΟικονομία

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Αποδράσεις της τελευταίας στιγμής με κόστος έως 300 ευρώ

Οι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί στα νησιά και την ηπειρωτική χώρα αναμένεται να «βουλιάξουν» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από επισκέπτες που έχουν φροντίσει από νωρίς για τις κρατήσεις τους τόσο σε ξενοδοχεία όσο και σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Είναι ενδεικτικό ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates καταγράφονται ποσοστά προ-κρατήσεων σε διαμερίσματα και κατοικίες που ξεπερνούν το 90%.

Υπάρχουν, ωστόσο, προορισμοί που προσφέρονται για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής στους οποίους το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις δεν ξεπερνά τα 300 ευρώ. Στην ηπειρωτική χώρα, σε περιοχές της Μεσσηνίας, Αχαΐας, Κορινθίας, Ηλείας, Αργολίδας, Χαλκιδικής, σε Ήπειρο και Φθιώτιδα αλλά και σε νησιά του Ιονίου και των Σποράδων, οι επισκέπτες που θα κάνουν μία καλή αναζήτηση στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης μπορούν να βρουν ευκαιρίες για μία απόδραση από τα αστικά κέντρα, το τριήμερο.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με το E-Real Estate:

Στην Πελοπόννησο, στο Καλαμάκι Μεσσηνίας το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις σε κατοικία 45 τμ διαμορφώνεται στα 246 ευρώ, στη Ζαχάρω του Νομού Ηλείας, κατοικία 40 τμ μισθώνεται προς 197 ευρώ ενώ στα Σελιανίτικα της Αχαΐας, κατοικία 35 τμ με 164 ευρώ.

Επίσης στο Βραχάτι, στο Κιάτο και στο Λουτράκι οι επισκέπτες μπορούν να βρουν κατοικίες 45 τμ-60 τμ, με μίσθωμα από 180 έως 280 ευρώ για τρεις διανυκτερεύσεις.

Στα νησιά του Ιονίου, κατοικία 54 τμ Ληξούρι της Κεφαλονιάς μισθώνεται προς 258 ευρώ για τρεις διανυκτερεύσεις. Στη Ζάκυνθο, κατοικία 45 τμ στον Λαγανά προς 256 ευρώ και στην πολυσύχναστη παραλία του Τσιβιλί, το κόστος διαμονής φτάνει τα 260 ευρώ για κατοικία 75 τμ. Στη Λευκάδα, κατοικία 30 τμ στη παραλία Βασιλική, μισθώνεται προς 260 ευρώ για τρεις διανυκτερεύσεις και στο Νυδρί, κατοικία 50 τμ προς 268 ευρώ.

Σε κοντινή απόσταση από την Αττική στον Πόρο, κατοικία 52 τμ κοστίζει 262 ευρώ για τρεις διανυκτερεύσεις ενώ στην Άνδρο, στο χωριό Μπατσί, κατοικία 40 τμ μισθώνεται προς 233 ευρώ.

Επίσης σε Σκιάθο και Σκόπελο, κατοικία 60 τμ, μισθώνεται προς 201 ευρώ και 156 ευρώ αντίστοιχα, για τρεις διανυκτερεύσεις.

Εθνικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock