Επικαιρότητα

ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ: ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ!

Χθες  Πέμπτη 2-6-2022, το Νοσοκομείο Σύρου λειτουργεί για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ως Κέντρο Υγείας!!!

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 31-5-2022 οι δύο εναπομείναντες εργαστηριακοί Ιατροί απουσιάζουν για λόγους υγείας και επειδή μέχρι στιγμής δεν έχουν αναπληρωθεί, δεν μπορεί να λειτουργήσει η αιμοδοσία με αποτέλεσμα την αδυναμία λειτουργίας των χειρουργείων, γεγονός που σημαίνει ότι το Νοσοκομείο λειτουργεί ως μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας, δηλαδή Κέντρο Υγείας.

Πράγματι, από την Τρίτη έχουν αναβληθεί όλα τα χειρουργεία ενώ δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα λύση μέχρι την επιστροφή των συναδέλφων.

Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί στην κλιμακούμενη υποβάθμιση της οποίας είμαστε μάρτυρες τους τελευταίους μήνες.

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις πριν δύο ημέρες είχαμε καταγγείλει ότι το καρδιολογικό τμήμα απομένει με έναν μόνο Ιατρό (από τους τρείς που προβλέπονται) και μόλις σήμερα ενημερωθήκαμε ότι κι αυτός συνταξιοδοτείται στις 30 Ιουνίου το οποίο συνεπάγεται και το κλείσιμο της καρδιολογικής κλινικής και της μονάδας εμφραγμάτων.

Επιπροσθέτως συνταξιοδοτείται ο Μοναδικός Διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής καθώς και ένας Διευθυντής Γυναικομαιευτικής.

Με βάση τα παραπάνω αναρωτιόμαστε ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΥΞΥΜΕΝΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ);;;

Ακόμη και αν βρεθεί τώρα μια πυροσβεστική λύση, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι το φαινόμενο θα επαναληφθεί σύντομα και κατ΄ επανάληψη εάν δεν γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα καλύψουν τα κενά.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock