ΕνημέρωσηΠολιτική

Βελόπουλος: «Η Ελληνική Λύση δεν ανήκει στην άκρα δεξιά»

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε πως «όσοι με περίσσιο θράσος μας χαρακτηρίζουν «ακροδεξιούς», η πρέπουσα απάντηση είναι μία:

Παρά την προσπάθεια όλων των κύκλων που μας πολεμούν λυσσαλέα και μας συκοφαντούν, δεν ανήκουμε στην «άκρα δεξιά». Δεν ανήκουμε σε σχήματα αποκλεισμού και περιθωριοποίησης».

Επιπλέον, σημείωσε πως αποτελούν «ένα καθαρό, ελληνικό κόμμα που νοιαζόμαστε για τον Έλληνα και παράγουμε πρωτογενή πολιτική για την Ελλάδα, μακριά από τις πολιτικές ταμπέλες που διχάζουν τους Έλληνες. Πέραν από τις χαρακτηρισμένες «δεξιές, σοσιαλιστικές, κεντρώες, αριστερές ή καπιταλιστικές, εμείς πάντα θα επιλέγουμε τις εθνικές πολιτικές».

Συμπλήρωσε, δε, ότι δεν τους συνδέουν «οι θέσεις με οποιοσδήποτε άλλους, οι οποίοι σφετερίζονται τα συμφέροντα της πατρίδας μας».

«Είμαστε πατριώτες, είμαστε Έλληνες και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Όσοι, λοιπόν, επιμείνουν να συκοφαντούν την Ελληνική Λύση με ψευδείς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, θα λογοδοτήσουν ποινικά και αστικά», καταλήγει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Εθνικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock