ΕνημέρωσηΟικονομία

Veritas Backup Exec 21.3: To ταχύτερο backup της αγοράς!

Η ασφάλεια των επιχειρηματικών δεδομένων και η δυνατότητα άμεσης επαναφοράς όταν απαιτηθεί, αποτελούν σήμερα προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση και οργανισμό, ανεξαρτήτως κλάδου ή μεγέθους.

Το Veritas Backup Exec είναι μία από τις πλέον αναγνωρισμένες λύσεις της διεθνούς αγοράς, η οποία προσφέρει σε κάθε επιχείρηση, προστασία και δυνατότητα πλήρους ανάκτησης κρίσιμων δεδομένων, που μπορεί να έχουν καταστραφεί από λανθασμένη ενέργεια, αστοχία συστημάτων ακόμη και από επίθεση hackers. Το Backup Exec έχει τη δυνατότητα να προστατεύει προληπτικά, αλλά κυρίως να ανακτά τα δεδομένα όπου κι αν αυτά έχουν αποθηκευτεί. Και το κάνει με τρόπο απλό, γρήγορο, ασφαλή και οικονομικό!

Κάθε εταιρεία, η οποία, αναζητά ασφάλεια για τα δεδομένα της -και κατ’ επέκταση έναν ομαλό τρόπο λειτουργίας- μπορεί να αξιοποιήσει την κορυφαία αυτή λύση της Veritas.

Νέα έκδοση BackupExec 21.3: Cloud Deduplication και πολλά άλλα

Η πλατφόρμα Backup Exec έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια κυρίως των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αναζητούν μία αποτελεσματική, εύκολη στην υλοποίηση και προσιτή λύση στο νευραλγικό θέμα της προστασίας δεδομένων. Είναι ιδανική για οργανισμούς που επιθυμούν τη χρήση μιας ενιαίας λύσης, επιδιώκοντας παράλληλα υψηλό επίπεδο προστασίας, είτε διαθέτουν physical, virtual ή μικτές ΙΤ υποδομές.

Η νέα έκδοση της πλατφόρμας Backup Exec 21.3, δίνει στην επιχείρηση τη δυνατότητα να ανεβάζει στο Cloud τα δεδομένα σε deduplicated format, έτσι ώστε να αποκτά αυξημένη ταχύτητα στην απόδοση εκτέλεσης end-to-end, με δραματική μείωση του χρόνου, του κόστους και του network bandwidth, όταν χρησιμοποιείται ως χώρος αποθήκευσης το Cloud για backup.

Το νέο Backup Exec 21.3 βελτιώνει σημαντικά την απόδοση του Cloud και επιτρέπει στους οργανισμούς να ενημερώνονται με την τελευταία έκδοση των Windows. Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν την τρέχουσα συντήρηση μπορούν να αναβαθμίσουν τη νέα έκδοση χωρίς επιπλέον κόστος.

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νέα έκδοση Backup Exec 21.3, κάντε κλικ εδώ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock