ΕνημέρωσηΟικονομία

«We are back for Premium»: Η μεγάλη επιστροφή της HONOR

Με σύνθημα «We are back for Premium» η HONOR μπαίνει δυνατά στην Premium κατηγορία των smartphone, των αξεσουάρ αλλά και των laptop με νέα προϊοντική γκάμα, ανανεωμένο design αλλά και με ιδιαίτερα υλικά που για πρώτη φορά αξιοποιούνται σε προϊόντα τεχνολογίας (όπως τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του HONOR 50).

Ένα πρώτο δείγμα της νέας φιλοσοφίας της εταιρίας είναι και η σειρά premium κινητών HONOR 50 , τα οποία αναμένονται στην Ελληνική Αγορά τις επόμενες ημέρες. Η σειρά HONOR 50 έρχεται ως αποτέλεσμα συνεργασιών της HONOR με όλους τους κορυφαίους παγκόσμιους προμηθευτές και ενσωματώνει καινοτομίες τόσο στις κάμερες, στο λογισμικό όσο και στο Hardware.

Η Premium εμπειρία που έρχεται να δώσει η HONOR αφορά τόσο στα υλικά που χρησιμοποιεί για την κατασκευή των έξυπνων προϊόντων της όσο και στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Σήμερα, το εργατικό της δυναμικό αποτελείται από σχεδόν 8000 ανθρώπους, με αρμοδιότητες που καλύπτουν την διαδικασία παραγωγής και διανομής από την αρχή μέχρι το τέλος ενώ ποσοστό μεγαλύτερο του 50% εργάζεται για το R&D. Η HONOR διαθέτει επίσης πέντε μεγάλα κέντρα R&D και περισσότερα από 100 εργαστήρια καινοτομίας ανά τον κόσμο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock