ΕνημέρωσηΟικονομία

Ξεκινά η διαδικασία για τον μετασχηματισμό της Alpha Αστικά Ακίνητα

Η Alpha Αστικά Ακίνητα ανακοίνωσε σήμερα ότι σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε από τον ελέγχοντα μέτοχό της Alpha Bank  η οποία ελέγχει ποσοστό 93% περίπου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, η διαγωνιστική διαδικασία που διεξάγει η Alpha Bank για το σχηματισμό κοινοπραξίας στην ελληνική αγορά ακινήτων, βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο επιλογής στρατηγικού επενδυτή.

Στο πλαίσιο αυτό, η Alpha Bank , αφού έλαβε υπόψη τις προθέσεις των επενδυτικών σχημάτων που συμμετέχουν στη συναλλαγή Skyline, γνωστοποίησε στην εταιρεία ότι θα εκκινήσει τη διαδικασία για το μετασχηματισμό της τελευταίας σε εταιρεία με αποκλειστικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης και εκμετάλλευσης ακινήτων.

Ειδικότερα, ο μετασχηματισμός της εταιρείας θα περιλάβει την πώληση και μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου ακινήτων της εταιρείας σε εταιρεία του ομίλου της Alpha Bank, οποία αποκτώσα εταιρεία θα αποτελέσει το φορέα για την κοινοπραξία της συναλλαγής Skyline.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock