Επικαιρότητα

ΥΠΕΡΤΟΡΠΙΛΗ του Ρώσου Πρέσβη στις ΗΠΑ: «ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ» στην Ουκρανία ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ για ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΛΕΩΝ στην Ευρώπη

Σημαντικό μέρος των όπλων που στέλνει η Δύση -ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ- πέφτει στα χέρια ληστών, Ναζί, τρομοκρατών και εγκληματιών.

Ο Ρώσος Πρέσβης στις ΗΠΑ, Anatoly Antonov, δίνοντας απάντηση σε ερώτηση των διεθνιστικών μέσων ενημέρωσης έκρουσε τον κώδωνα για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΜΟ με αυτό που γίνεται στην Ουκρανία ακόμα και για ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ στις χώρες της Ευρώπης!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αγαπητέ Πρέσβη, τι πιστεύετε για τις συνεχιζόμενες προμήθειες όπλων στην #Ουκρανία από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Anatoly Antonov:

 

  • Ο εξοπλισμός του καθεστώτος του Κιέβου με όπλα και η αποστολή ξένων μισθοφόρων στην ουκρανική επικράτεια είναι ανεύθυνη και εξαιρετικά επικίνδυνη. Η στρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας αποτελεί άμεση απειλή για την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ασφάλεια.
  • Η μεταφορά φονικών όπλων πραγματοποιείται μέσω της αυθαίρετης ερμηνείας των εθνικών νομοθεσιών για τον έλεγχο των εξαγωγών από τις αρχές των δυτικών χωρών. Οι άδειες εγκρίνονται συχνά με “απλοποιημένη” λειτουργία. Ως αποτέλεσμα, σημαντικό μέρος των όπλων πέφτει στα χέρια ληστών, Ναζί, τρομοκρατών και εγκληματιών.
  • Δεν συνειδητοποιούν οι δυτικές χώρες ότι οι μαχητές που έχουν έρθει από όλο τον κόσμο στην Ευρώπη μπορούν στη συνέχεια να εφαρμόσουν την εμπειρία μάχης που αποκτήθηκε στην Ουκρανία οπουδήποτε, ακόμη και στο σπίτι τους; Δεν κατανοούν τους κινδύνους της διάδοσης πυραυλικών όπλων που μεταφέρονται στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις γειτονικές περιοχές, καθώς και τη χρήση τους κατά της πολιτικής αεροπορίας;;;
  • Οι πολιτικοί των ΗΠΑ που λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με την ανεξέλεγκτη προμήθεια Stingers και άλλων συστημάτων μάχης στο Κίεβο θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις ψευδαισθήσεις και τον εφησυχασμό τους. Οι ΗΠΑ δεν είναι ένα απομονωμένο «νησί της ευημερίας». Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα όπλα δεν θα πέσουν στα χέρια εξτρεμιστών στην επικράτειά της.
  • Τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ προφανώς έχουν ξεχάσει πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες ψάρευαν τα MANPADS που παραδόθηκαν στους Αφγανούς μουτζαχεντίν την δεκαετία του 1980 σε ολόκληρη τη Μέση και Εγγύς Ανατολή. Και τώρα, στην επιδίωξη οικονομικού κέρδους, οι εταιρείες του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος έχουν χάσει εντελώς τις ηθικές τους κατευθυντήριες γραμμές και είναι πρόθυμες να κερδίσουν χρήματα.
  • Καλούμε τους χορηγούς του καθεστώτος του Κιέβου να σταματήσουν να ενθαρρύνουν την αιματοχυσία στην Ουκρανία και να λάβουν σοβαρά υπόψη τις συνέπειες των δραστηριοτήτων τους.
  • πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock