Υγεία & Διατροφή

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»: Κορωνοϊοί «ΧΙΜΑΙΡΕΣ» για να μολύνουν τους ανθρώπους!!! Ξέρει κάτι ο Τσιόδρας;;;

Ανοίγει το κουτί της Πανδώρας και μέσα κρύβεται η σάρα και η μάρα!!!

Μια έκθεση βόμβα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, από το οποίο προήλθε ο κορωνοϊός, και οι συνεργάτες τους προσπάθησαν να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση 14 εκατομμυρίων δολαρίων από τον επιστημονικό βραχίονα του Πενταγώνου, την περιβόητη DARPA, με στόχο την γενετική αλλοίωση των ιών, συμπεριλαμβανομένων των κορωνοϊών νυχτερίδων και για να γίνουν πιο μολυσματικοί στους ανθρώπους, Αυτό συνέβη, μόλις δεκαοκτώ μήνες, πριν από την επακόλουθη έξαρση και την πολυδιαφημισμένη πανδημία.

Οι ειδικοί ήθελαν να ενισχύσουν γενετικά τους κορωνοϊούς και να τους απελευθερώσουν μεταξύ των νυχτερίδων στην επαρχία Γιουνάν!!!!!! – περίπου 2.240 μίλια (2.000 χιλιόμετρα) νοτιοδυτικά του Γουχάν – με πρόσχημα ότι θα σταματήσει τους νέους ιούς που μεταπηδούν από τις νυχτερίδες στους ανθρώπους.

Τα σχέδια κάνουν λόγο για απελευθέρωση ενός κορωνοϊού νυχτερίδας με «νέες χιμαιρικές πρωτεΐνες αιχμής» – οι οποίες εντοπίζονται στον Covid – ως μέρος του σχεδίου εμβολιασμού έναντι του ιού.

Ήθελαν επίσης να δημιουργήσουν έναν γενετικά ενισχυμένο ιό που θα μπορούσε να μολύνει ευκολότερα τους ανθρώπους!!!!!!!!!!!!!!

Οι ερευνητές ζήτησαν τότε από τον Αμερικανικό Οργανισμό Προγραμμάτων Έρευνας Προηγμένων Αμυντικών (Darpa) 14,2 εκατομμύρια δολάρια για την χρηματοδότηση του έργου. Η DARPA φέρεται να απέρριψε την πρόταση λόγω… ανησυχιών ότι θα θέσει «τις τοπικές κοινότητες σε κίνδυνο» (τόσο… φιλάνθρωποι πια;;;).

Η Telegraph αναφέρει πως τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι οι επιστήμονες της Γουχάν «υπέβαλαν σχέδια για την απελευθέρωση νανοσωματιδίων που διεισδύουν στο δέρμα και περιέχουν νέες χιμαιρικές πρωτεΐνες αιχμής κορωνοϊών».

Τα έγγραφα δείχνουν επίσης ότι το σχέδιο περιελάμβανε γενετική τροποποίηση των κορωνοϊών νυχτερίδας για να προσθέσει «ειδικές θέσεις διάσπασης για τον άνθρωπο», πράγμα που διευκολύνει ουσιαστικά τον ιό να εισέλθει στα ανθρώπινα κύτταρα.

Τα έγγραφα, που δημοσιεύθηκαν από μια ομάδα ακαδημαϊκών που ερευνούν την προέλευση της πανδημίας, ενισχύουν τις υποψίες-αποδείξεις ότι ο κορωνοϊός αφέθηκε από το εργαστήριο βιοασφάλειας υψηλού επιπέδου στη Γουχάν.

Στην αρχή όχι μόνο μας έλεγαν, αλλά δαιμονοποιώντας κάθε αντίθετη άποψη, μας «βομβάρδιζαν» με ειδήσεις και δήθεν στοιχεία για την φυσική προέλευση του κορωνοϊού.

Στην Ελλάδα μάλιστα είχε δημοσιοποιηθεί μελέτη που διαβεβαίωνε για την φυσική προέλευση του κορωνοϊού. Στις 30 Ιανουαρίου 2020 έγραφε η εφημερίδα «Καθημερινή»«Ερευνητές του ΕΚΠΑ και του Πανεπιστημίου Κρήτης, μελετώντας τα γενετικά χαρακτηριστικά του νέου ιού απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτός να προέρχεται από ερπετά, ενώ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα νέο για τον άνθρωπο κορωνοϊό και όχι αποτέλεσμα πρόσφατης γενετικής ανάμειξης με άλλον ιό της ίδιας “οικογένειας”».

Σύμφωνα με την μελέτη, λοιπόν, το γενετικό υλικό του ιού 2019-nCoV δεν είναι αποτέλεσμα πρόσφατης γενετικής ανάμειξης με κάποιον άλλο κορωνοϊό ή ο ιός δεν έχει τροποποιηθεί πρόσφατα, πριν από την αρχική του μετάδοση στους ανθρώπους. Προήλθε δηλαδή από την φύση.

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ HOAX ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ COVID;;;

Η μελέτη εκπονήθηκε από τον αναπληρωτή καθηγητή Δημήτριο Παρασκευή, την δρα Ευαγγελία-Γεωργία Κωστάκη και τον επίκουρο καθηγητή Γκίκα Μαγιορκίνη από το Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής του ΕΚΠΑ, τον επίκουρο καθηγητή και αντιπρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Γεώργιο Παναγιωτακόπουλο, τον καθηγητή κλινικής ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Γεώργιο Σουρβίνο και τον καθηγητή Παθολόγο – Λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, και αφορά τη γενετική ανάλυση πλήρους γονιδιώματος του νέου κορωνοϊού 2019-nCoV.

Και θυμηθείτε τι είχε δηλώσει πιο παλιά ο κ. Τσιόδρας: «Από ένα δίκτυο 100 εργαστηρίων γίνεται, σε παγκόσμιο επίπεδο, επιτήρηση των στελεχών γρίπης, ώστε να εντοπίσουμε τυχόν μεταβολές και να κατασκευάσουμε ιούς, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για να παρασκευαστούν αποτελεσματικά εμβόλια».

Άραγε αυτούς τους ιούς εννοούσε;;; Τους κορωνοϊούς χίμαιρες;;;

el.gr

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock