ΕνημέρωσηΟικονομία

Yψηλές πληρότητες για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου: Οι τιμές σε δημοφιλείς προορισμούς

Υψηλά ποσοστά καταγράφονται στις προκρατήσεις σε ακίνητα που είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, αν και σε πολλούς χειμερινούς προορισμούς τα εγγεγραμμένα διαμερίσματα και κατοικίες είναι λιγοστά, παρατηρείται συνολικά αύξηση στις εγγραφές κατά 10%-20% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα. Ο μεγαλύτερος αριθμός εγγεγραμμένων ακινήτων καταγράφεται σύμφωνα με στοιχεία της Airdna, σε Αράχωβα (171), Καλάβρυτα (85), Ιωάννινα (355) , Καλαμπάκα (283) και Καρπενήσι (81).

Αναλυτικά, βάσει της έρευνας του E-Real Estates, το κόστος διαμονής και οι προκρατήσεις για ολόκληρο διαμέρισμα ή κατοικία που μπορούν να φιλοξενήσουν μία τετραμελή οικογένεια (2 ενήλικες και 2 παιδιά) ή ακόμη και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη, διαμορφώνονται ως εξής:

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock