Επικαιρότητα

Τα πρώτα πλάνα του Βασίλη Καλογήρου την ημέρα που εξαφανίστηκε

Εικόνες τις οποίες κατέγραψε δορυφόρος από την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Βασίλης Καλογήρου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Τα πλάνα ντοκουμέντο καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας στην οδό Κενταύρων 28-30 στη Λάρισα στις 30 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 16:58, όπως μετέδωσε το OPEN.

Μια ακόμη φωτογραφία τον δείχνει τρία λεπτά μετά στις 17:02 στον παρόχθιο δρόμο που οδηγεί στο πάρκο του Αλκαζάρ.

«Τον απήγαγαν και τον δολοφόνησαν», λένε οι γονείς του

«Τον απήγαγαν και τον δολοφόνησαν», υποστήριξαν μεταξύ άλλων στις καταθέσεις τους ενώπιον του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας η μητέρα, ο πατέρας και ο θείος του Βασίλη Καλογήρου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

«Είναι δύο άνθρωποι που δεν παρασύρονται τόσο εύκολα από συναισθήματα και επιμένουν ότι το παιδί έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Οι υπόνοιες που είχαν ή η ανησυχία επιβεβαιώνεται όταν εντοπίστηκε το πτώμα», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Η βεβαιότητα της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου και προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας φέρεται να εδράζεται στην αυτοψία που η ίδια έκανε στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός του γιου της. Από τη στάση του σώματος, τα άθικτα ρούχα, ακόμη και από το γυρισμένο μπατζάκι του παντελονιού, που εικάζεται ότι μπορεί να χρησιμοποιήθηκε ως λαβή, για τη μεταφορά του 39χρονου.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται και η αντιψυχωσική, φαρμακευτική ουσία που λάμβανε την τελευταία πενταετία ο Βασίλης Καλογήρου και φέρεται να εντοπίστηκε στον οργανισμό του.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button