Οικονομία

Έως 29/9 οι αιτήσεις για το επαγγελματικό πρόγραμμα «Ανάπτυξη Επιχειρησιακών Συστημάτων Λογισμικού»

Παρατείνεται έως τις 29 Οκτωβρίου η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για το πρώτο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ανάπτυξη Επιχειρησιακών Συστημάτων Λογισμικού» (MSc in Enterprise Software Systems Development) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και της Deloitte.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Πρόγραμμα στοχεύει στην μεταστροφή και ανακατεύθυνση επαγγελματικού προσανατολισμού προς επαγγέλματα που σχετίζονται με την Πληροφορική.

Πρόκειται για ένα αναγνωρισμένο από το κράτος μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που παρέχεται από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με τη σύμπραξη και τη χρηματοδότηση της Deloitte.

Κλικ εδώ για τον αναλυτικό οδηγό σπουδών του Προγράμματος, καθώς και τη φόρμα αιτήσεων.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους τμημάτων Πολυτεχνικών Σχολών, Θετικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών Επιστημών των Πανεπιστημίων της Ελλάδας και αναγνωρισμένων αντίστοιχων ιδρυμάτων του εξωτερικού, σε κατόχους πτυχίου ΑΣΕΙ, καθώς και σε αποφοίτους τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου, που επιθυμούν να αλλάξουν κατεύθυνση στην καριέρα τους και να εργαστούν στον κλάδο της τεχνολογίας.

Visual+MSc+Program+(2).jpg

Η διδασκαλία θα γίνει συνδυαστικά στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

Η διαδικασία των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 29 Οκτωβρίου, με τη διαδικασία εισαγωγής να ακολουθεί.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button