Κόσμος

Ενός λεπτού σιγή στη συναυλία των Iron Maiden για τον Πολ Ντι Άνο

Στον πρώτο τραγουδιστή τους, Πολ Ντι Άνο που άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Οκτωβρίου αφιέρωσαν τη συναυλία τους στη Μινεσότα οι Iron Maiden. 

Μιλώντας για τον ασυμβίβαστο και και θυελλώδη φρόντμαν του χέβι μέταλ συγκροτήματος, ο Μπρους Ντίκινσον αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε o Ντι Άνο στα δύο πρώτα άλμπουμ της μπάντας.

Έκανε λόγο για «μια καταπληκτική φωνή που αφιέρωσε στο ροκ εν ρολ μέχρι το τελευταίο λεπτό της ζωής του».

«Όσοι από εσάς γεννηθήκατε και θυμάστε ακόμα αυτά τα πρώτα άλμπουμ – όταν προφανώς δεν ήμουν στο συγκρότημα – και όσοι από εσάς ήσασταν θαυμαστές των δικών του έργων έπειτα, και για οποιονδήποτε άλλο θέλει να ακούσει κομμάτια όπως το «Remember tomorrow», θα ήθελα να σας ζητήσω να αφιερώσετε λίγα δευτερόλεπτα για να κλείσετε στα μάτια σας (…) και να πείτε απλώς ένα «Ευχαριστώ» για όσα έκανε» είπε ο Ντίκινσον, σύμφωνα με το braveworlds.

Μετά από αυτό οι κιθάρες σίγησαν, το κοινό σώπασε και μνημόνευσε έναν από τους ανθρώπους που μαζί με τον Στιβ Χάρις και τον Άντριαν Σμιθ έκαναν τους Maiden τη θρυλικότερη μέταλ μπάντα όλων των εποχών, που απογειώθηκε μετά από τον ηλεκτρισμό του Ντίκινσον.

Τα τελευταία δυο χρόνια ο Ντι Άνο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω των επεμβάσεων στα γόνατά του.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button