Τρόπος Ζωής

Ο κορονοϊός «χτύπησε» τους θρυλικούς Fugees – Ακύρωσαν το reunion tour για τα 25 χρόνια του The Score

Οι Fugees ακύρωσαν την περιοδεία επανασύνδεσής τους λόγω κορονοϊού. Επρόκειτο να επανενωθεί για να γιορτάσει την 25η επέτειο του σπουδαίου άλμπουμ του, «The Score».

Οι Fugees – δηλαδή οι Wyclef Jean, Lauryn Hill και Pras με ανάρτηση στα social media ανακοίνωσαν την ακύρωση της περιοδείας: «Προβλέπουμε και κατανοούμε την απογοήτευση, αλλά η επετειακή μας περιοδεία δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Η συνεχιζόμενη πανδημία της Covid-19 έχει κάνει τις συνθήκες περιοδείας δύσκολες και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα κρατήσουμε τους θαυμαστές μας και τους εαυτούς μας υγιείς και ασφαλείς».

«Προέκυψε η ιδέα να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε αυτή την 25η επέτειο του The Score, αλλά βλέπουμε ότι τώρα μπορεί να μην είναι η ώρα να επιστρέψουμε σε αυτό το προηγούμενο πρότζεκτ. Είμαστε ευγνώμονες για την ξεχωριστή βραδιά που καταφέραμε να μοιραστούμε με μερικούς από εσάς στη Νέα Υόρκη» ανέφεραν.

Το συγκρότημα δεν ανακοίνωσε νέα ημερομηνία, αλλά αποσαφήνισε: «Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, η δημόσια ασφάλεια και ο προγραμματισμός, ελπίζουμε να μπορέσουμε να το ξανακάνουμε σύντομα. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια» πρόσθεσαν.

Οι θαυμαστές των θρύλων της hip-hop αντέδρασαν στην είδηση με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι με ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια.

Η περιοδεία, που θα ήταν η πρώτη του συγκροτήματος μετά από 25 χρόνια, ανακοινώθηκε ξαφνικά τον Σεπτέμβριο και αμέσως ακολούθησε μία συναυλία στο Pier 17 στη Νέα Υόρκη.

Η περιοδεία επρόκειτο να αρχίσει στις 2 Νοεμβρίου με πρώτο σταθμό το Σικάγο και μετά από συναυλίες στις ΗΠΑ οι Fugees θα ταξίδευαν στη Νιγηρία και στη Γκάνα, αλλά ανακοινώθηκε η αναβολή της έως τις αρχές του 2022.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Ο κορονοϊός «χτύπησε» τους θρυλικούς Fugees – Ακύρωσαν το reunion tour για τα 25 χρόνια του The Score δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock